OM OSS

Donna Donna har gjort teater tillsammans sedan 2015. Vi arbetar med nyskriven dramatik och tycker om att kasta oss mellan genrer, uttryck och former. Vår scenkonst syftar till att i det stora och lilla förändra samhället.

IMG_2494(1).jpg

Felicia Ohly

Felicia är dramatiker, regissör och dramaturg och kommer från Stockholm. Hon är utbildad dramatiker på Teaterhögskolan i Malmö. Just nu är Felicia även verksam som dramaturg på Malmö stadsteater.

linn.jpg

Linn Mildehav

Linn är skådespelare och kommer från Gagnef, Dalarna. Hon är utbildad skådespelare på Teaterhögskolan i Malmö. Just nu är Linn även verksam på Malmö stadsteater.

porträtt leende HD (2).jpg

Paula Sundberg

Paula är skådespelare och regissör och kommer från Gubbängen, Stockholm. Hon är utbildad skådespelare på Teaterhögskolan i Malmö. Just nu även verksam på Uppsala stadsteater. 

www.paulasundberg.com

Maja Alasalmi

Maja är producent  och kommer från Boden i Norrbotten. Hon är utbildad på Kulturverkstan i Göteborg och jobbar nu även som producent på Ung Scen Norr /Norrbottensteatern.

Emilia.jpg

Emilia Bongilaj

Emilia är scenograf, kostymör, dekormålare och kommer från Stockholm. Hon har bland annat jobbat på Helsingborg och Göteborgs stadsteater, Göteborgsoperan och Turteatern. Emilia har studerat TTP och konceptuell scenkonst på Teaterhögskolan i Malmö.